Xbox One verkrijgbaar vanaf 21 november, prijs €499

Xbox One verkrijgbaar vanaf 21 november, prijs €499

Microsoft heeft op de E3 gamebeurs in LA bekend gemaakt dat de Xbox One vanaf 21 november te koop zal zijn. De verkoop zal vanaf dat moment starten in 21 landen. Welke landen dat precies zijn, is nog onduidelijk. Wel zal de Xbox One in ieder geval in een aantal Europese landen te koop zijn.

Prijskaartje Xbox One

De Xbox One zal verkrijgbaar zijn voor €499,-. Daarmee is hij duurder dan zijn voorganger bij de lancering. De Xbox 360 was namelijk bij zijn introductie te koop voor €399,- inclusief harde schijf. Helaas is nog niet bekend wat er standaard meegeleverd wordt met de Xbox One. Ook is nog onduidelijk wat de prijzen zullen zijn van accessoires en (extra) controllers.

Xbox One duurder dan de PlayStation 4

Opvallend is dat Sony's PlayStation 4, die gisteren voor het eerst aan het grote publiek getoond werd, voor €399,- over de toonbank zal gaan. Met name voor mensen met een krappe portemonnee zal de keuze dus sneller voor de PlayStation 4 vallen dan voor de Xbox One. Microsoft's console heeft dan wel weer uitgebreide TV opties, wat een set-top box wellicht overbodig maakt. Maar of de gewone consument dat weet...?

Tags: Xbox One, PlayStation 4

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus