Nokia Lumia 925

Leverancier: Nokia (€ 469,-)

Nokia Lumia 925: opvolger van de Nokia Lumia 920

De Nokia Lumia 925 is het toestel dat de Nokia Lumia 920 moet gaan opvolgen. Met alleen een lichte of donkere look, lijkt de Lumia 925 wat serieuzer genomen te willen worden dan de voorgaande, kleurrijke Lumia's. De Lumia 920 ging overigens lang door het leven als de Nokia Lumia Catwalk.

Belangrijkste eigenschap van de Lumia 925 is in ieder geval zijn camera, waar veel aandacht aan besteed werd in de persconferentie. Deze wordt ondersteund door een speciale app voor Nokia Lumia's: Smart Camera. Verder heeft de Nokia Lumia 925 een AMOLED display van 4,5 inch.

De Lumia 925 heeft optioneel wireless charging, maar werkt alleen via los aan te schaffen (kleurrijke) covers. De backplate van de 925 is zoals de geruchten al gingen van aluminium gemaakt en is te krijgen in de kleuren wit, zwart en zilver. Er is dus afstand gedaan van de kleurrijke Nokia Lumia's. De antenne van de Lumia zit in de zijkant verborgen, achter het aluminium. Dit moet gaan zorgen voor een goed bereik.

Nokia Lumia 925 en Smart Camera aangekondigd op Nokia Event

Nokia Lumia 925 en Smart Camera aangekondigd op Nokia Event

Vanmorgen kwamen we nog met een wazige afbeelding, nu is het officieel. De Nokia Lumia 925 is aangekondigd in Londen. Op Twitter deden we vanmorgen al live verslag van de persconferentie, maar mocht je het gemist hebben volgt hier de samenvatting. Belangrijkste eigenschap van de Lumia 925 is in ieder geval zijn camera...

Lees verder... Reageren

Eerste afbeelding van de Nokia Lumia 925 gelekt: Nokia Lumia Catwalk?

Eerste afbeelding van de Nokia Lumia 925 gelekt: Nokia Lumia Catwalk?

Twitteraar @evleaks komt regelmatig met scoops en nieuwtjes over Nokia Lumia's die nog niet officieel bekend zijn gemaakt door Nokia of Microsoft. Ook nu is dat het geval: @evleaks weet ons via een afbeelding duidelijk te maken hoe de Nokia Lumia 925 eruit gaat zien. Veel informatie over het toestel is er nog niet, ma...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: