Wordt 11 juli de Nokia EOS met 41 megapixel gepresenteerd?

Wordt 11 juli de Nokia EOS met 41 megapixel gepresenteerd?

Diverse Amerikaanse media melden dat zij een uitnodiging hebben ontvangen voor een Nokia event met de titel 'Zoom Reinvented'. De kans is groot dat op dit event de Nokia EOS aangekondigd zal worden.

Al enige tijd schrijven we over een nieuwe Nokia telefoon met een uitmuntende camera. De Nokia EOS zou het nieuwe pronkstuk van Nokia moeten worden met maar liefst een 41 megapixel camera. Eerder lekte al wat foto's uit van de Nokia EOS en nu heeft Nokia een aantal Amerikaanse media uitgenodigd om een een speciaal event in New York bij te wonen. Op de uitnodiging (zie hierboven) is een vergrootglas afgebeeld met als titel 'Zoom Reinvented'.  De persbijeenkomst vindt plaats op 11 juli om 11 uur lokale tijd.

Het nieuwe toestel van Nokia zal gebruik maken van de Pureview technologie van Nokia zelf. Het zal het eerste Windows Phone toestel zijn met deze techniek. Het toestel zal verder voorzien zijn van een Xenon-flitser en optische beeldstabilisatie. Al met al dus een krachtpatser wat betreft het (op)nemen van beelden.

Tags: PureView, Nokia EOS

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus