Video: Windows Phone 8.1 notification center en nieuwe functie startscreen

Video: Windows Phone 8.1 notification center en nieuwe functie startscreen

Er is een heel kort filmpje op YouTube verschenen waarin een 2 tal nieuwe functies van Windows Phone 8.1 worden gedemonstreerd. Het ietwat vage filmpje toon Windows 8.1 op een Lumia 920. De maker van het filmpje laat zien hoe het notification center er uit komt te zien en wat er mogelijk is met de live tiles.

Het notification center dat Windows Phone 8.1 gaat krijgen is, net zoals bij IOS en Android op te roepen door vanaf bovenaan het scherm naar beneden te swipen. In de video is niet helemaal duidelijk te zien welke functies er beschikbaar zullen zijn in het notification center. Wel weten we dat het notification center in ieder geval straks de binnengekomen berichten toont en de huidige batterij status.

De tweede functie die kort gedemonstreerd wordt, is een extra functie op de live tiles. Wat daar precies plaatst vindt, kunnen we niet goed zien. De maker van het filmpje toon dat, door op de live tile te drukken, extra functies te voorschijn komen.

Bekijk hieronder het korte filmpje van Windows 8.1.

Update: Zojuist lezen we op WPCentral een soortgelijk bericht met daarbij de melding dat zij van betrouwbare bronnen hebben begrepen dat onderstaand filmpje een fake is. Enige nuance bij het bekijken van het filmpje is dus wel op z'n plaats.

Tags: Windows Blue, Windows Phone 8.1

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus