Stuur tijdelijke berichten met Swapchat, een onofficiële Snapchat app

Stuur tijdelijke berichten met Swapchat, een onofficiële Snapchat app

Het is een rage: instant messaging waarbij de verzender opgeeft hoe lang een bericht of bijlage te bekijken is nadat de ontvanger hem opent. Snapchat is de eerste app die dat concept vorm gaf, door 4 Stanford studenten. De spin-offs vliegen ons sindsdien ook om de oren, waarbij Swapchat een onofficiele Snapchat is voor Windows Phone. De app werkt volgens hetzelfde principe als Swapchat: stuur beperkt houdbare berichten naar 1 of meer ontvangers, waarbij jij opgeeft hoe lang het bericht te lezen is.

Snapchat op Windows Phone

Swapchat ziet er prima uit voor een Windows Phone app, lekker in het Modern UI stijltje dat we gewend zijn. Swapchat werkt op zowel Windows Phone7 en Windows Phone 8. Je kunt foto's nemen, daar tekstjes aan toevoegen en versturen aan je vrienden. Ontvangen berichten kun je accepteren, waarna je ze kunt bekijken. De houdbaarheid van een bericht is overigens maximaal 10 seconden.

Swapchat - 1 Swapchat - 2

Je kunt Swapchat via onderstaande link downloaden uit de Windows Phone Store. De app heeft een trial-mode, de volledige versie kost je €1,29. De app wordt niet ondersteund door Snapchat, dus er zouden in theorie onverwachte resultaten kunnen optreden. Misschien is het veilig om af te wachten hoe de makers van Snapchat op deze app reageren, voor je je €1,29 kwijt bent als de app onverhoopt teruggetrokken moet worden.

Tags: Snapchat, Swapchat

Swapchat

Download Swapchat via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus