Samsung event op 20 juni in Londen: nieuwe ATIV'S?

Samsung event op 20 juni in Londen: nieuwe ATIV'S?

In navolging van Nokia, dat op 14 mei de Nokia Lumia 925 aankondigde, komt Samsung op donderdag 20 juni ook met een persconferentie vanuit... Londen! Samsung heeft een teaserafbeelding vrijgegeven waarop de datum van het event staat, met daarbij de Galaxy en ATIV brands vermeld. Op de achtergrond zien we 3 stukjes hardware, waarvan de afbeelding linksonder erg op een laptop- of tabletscherm lijkt. Wijst dat op een Windows Surface aankondiging?

Teaser afbeelding: Galaxy en ATIV

Samsung Event 20 Juni 2013 Londen

Samsung's Galaxy lijn kennen we natuurlijk van de Android toestellen van de Koreaanse hardwaregigant. Recent heeft Samsung haar Windows-lijn gelabeld naar "ATIV", wat inhoudt dat we op 20 juni in ieder geval iets nieuws gaan zien voor Windows Phone of Windows 8.

Wat zou het kunnen zijn? De Samsung ATIV S is Samsung's vlaggenschip draaiend op Windows Phone, waar een keer een opvolger voor ontwikkeld moet gaan worden. Toch zou het ook zomaar kunnen dat Samsung zich meer richt op de tabletmarkt, wat dus een nieuw Windows Surface device zou betekenen (of meerdere?).

Op 20 juni live converage via Twitter

Wij bij WindowsClub.nl hopen eigenlijk op een aankondiging van een nieuw vlaggenschip voor Windows Phone 8, omdat dat de concurrentie met Nokia fris houdt. We wachten af: 20 juni is de dag waarop we via ons Twitter-account uiteraard weer live verslag uitbrengen. Stay tuned!

Tags: Samsung ATIV S, Samsung, Samsung Event

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus