Red Stripe Deals week 25, 2013: o.a. Civilization en Weather Flow

Red Stripe Deals week 25, 2013: o.a. Civilization en Weather Flow

We hebben ze weer voor je, de 3 deals van de week waar je natuurlijk op zit te wachten: Red Stripe Deals! Wat hebben we deze week? Simgame Civilization Revolution, Weather Flow en Farming Simulator. Met name de laatste is misschien opvallend, aangezien je daarin je eigen boerderij onderhoudt. Alle apps zijn geschikt voor Windows Phone 7 en 8. Prijzen variëren van 0,99 tot 1,49.

Civilization Revolution

Civilization Revolution

In Civilization is het jouw taak om je leiderstalenten te showen. Je voert oorlogen, sticht dorpen en steden en bent diplomatiek bezig met andere grote leiders om een nieuwe beschaving neer te zetten. Het spel neemt je mee van het begin van de mens tot en met de moderne tijden. Grafisch gezien is deze titel niet fantastisch, maar de mogelijkheden zijn wel zeer uitgebreid. Genoeg gameplay om je een hele tijd aan je smartphone gekluisterd te houden. Te downloaden onderaan deze pagina voor voor €0,99.

Weather Flow

Weather Flow

Alweer een weer-app. Maar het moet gezegd, een hele uitgebreide. Weather Flow geeft je heel specifieke weerberichten voor de dagen die voor je liggen. Over de accuraatheid van de app kunnen we weinig zeggen, maar hij ziet er prima uit. Je kunt verschillende skins kiezen, wat de app aan ieders smaak zal laten voldoen. Ook de live tiles waarin je het weer te zien krijgt werken prima. Hier te downloaden voor €0,99.

Farming Simulator

Farming Simulator

Je eigen boerderij beginnen. Zelfs als je middenin Amsterdam woont. Het kan met Farming Simulator voor Windows Phone. In deze simgame zorg je ervoor dat je gewassen verbouwt: planten, onderhouden en oogsten doe je met 'bekende' tractoren van Deutz-Fahr, Krone en Krampe. Het zegt ons niets, maar als dat bij jou een belletje doet rinkelen is deze game op je lijf geschreven! Hier te downloaden voor €1,49.

Tags: Red Stripe Deals, Civilization Revolution, Farming Simulator, Weather Flow

Civilization Revolution

Download Civilization Revolution via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus