Red Stripe Deals week 23, 2013: o.a. Flightradar24 en Lets Golf 2

Red Stripe Deals week 23, 2013: o.a. Flightradar24 en Lets Golf 2

Het is weer donderdag en jullie weten wat dat betekent: nieuwe Red Stripe Deals! Vorige week hadden we nog Puzzle Quest 2, Drift Mania Championship 2 en Synthpling. Deze week zet Microsoft daar weer 3 toppers tegenover: Lets Golf 2, Flightradar24 en Cradle To The Grave Premium. Alleen Flightradar24 is helaas niet geschikt voor WP7, de rest van de titels wel.

Flightradar24

Flightradar 24 - 1

Is een bekende van je op vakantie en vind je het leuk om zijn vlucht in de gaten te houden? Dan is Flightradar24 een leuke aanbieding voor deze week. In Flightradar24 kun je op basis van een vluchtnummer kijken waar een vliegtuig zich bevindt. Dit zie je door middel van een doorlopende lijn op een wereldkaart. Leuke feature is om als het ware aan boord van het vliegtuig te gaan en zo een cockpit-view te krijgen alsof je piloot van het vliegtuig bent. Te downloaden onderaan deze pagina voor voor €0,99.

Lets Golf 2

Lets Golf 2

Lets Golf 2 is een golfspel. Dat is niet heel verrassend misschien, maar de stijl van de game is dat wel. Verwacht vooral geen realistische golfgame, want Lets Golf 2 is kleurrijk, fantasievol en cartoony. Je kunt met 8 characters spelen, die je kunt customizen naar jouw smaak. Daarmee doorloop je uiteraard de 18 bekende holes. Hier te downloaden voor €1,99.

Cradle To The Grave Premium

Cradle To The Grave Premium - 1

Het concept van Cradle To The Grave is eigenlijk vrij simpel: met een uiteenlopende serie van wapens moet je zien te overleven tussen gigantische aantal zombies en andere vreemde wezens. Je moet ervan houden. Hier te downloaden voor €0,99.

Tags: Red Stripe Deals, Cradle To The Grave, Flightradar24, Lets Golf 2

Flightradar24

Download Flightradar24 via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus