Red Stripe Deals van week 18, 2013: Mush

Red Stripe Deals van week 18, 2013: Mush

Vorige week kreeg je de mogelijkheid om dankzij de Red Stripe Deals 3 games aan te schaffen: Sonic CD, Monster Pinball en Polyglot. De Red Stripe Deals bieden elke week een aantal leuke aanbiedingen aan Windows Phone apps. Dit keer is het de beurt aan Mush: een Windows Phone platform-game, uitgebracht onder het Xbox label. Mush draait op zowel Windows Phone 7 als 8 devices.

Zoals gezegd is Mush een platformgame, die behoorlijk afwijkt van de standaard platform principes. Het hoofdcharacter uit Mush kun je namelijk laten zweven door een lach op je touchscreen te tekenen, maar door een 'sad-smiley' te tekenen zinkt hij. Zo zijn er nog 2 emoties, waarmee je Mush al tekenend kunt besturen. Op die manier dans je als het ware door de levels, waarbij je zoveel items probeert te verzamelen.

Mush - 1

Unieke stijl hoort bij unieke controls

Het stijltje van Mush is er 1 waarvan je moet houden, maar wij bij WindowsClub.nl hebben hem in ons hart gesloten. De graphics zijn uiterst sfeervol, mede dankzij de mooie achtergrondplaten. Naast alle games waarin geweld de boventoon voeren is Mush een leuke game die ook geschikt is voor de jongsten onder ons. In Mush gaat het hoofdcharacter zelfs  niet eens dood, maar de uitdaging zit hem juist in het behalen van alle items.

Mush is vanaf 25 april te downloaden voor €0,99 (in plaats van €2,99) in de Windows Phone Store. Daarvoor gebruik je natuurlijk onderstaande link.

Tags: Xbox, Red Stripe Deals, Mush

Mush

Download Mush via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus