Reclame van Microsoft legt iPad 64GB naast de Windows 8 ASUS VivoTab

Reclame van Microsoft legt iPad 64GB naast de Windows 8 ASUS VivoTab

Microsoft is druk bezig met het belachelijk maken van haar concurrenten. Zagen we begin deze maand nog een reclame waarin Android en iPhone gebruikers verleid worden om over te stappen, nu is het de beurt aan tabletgebruikers. De iPad 64GB wordt in een nieuwe reclamevideo naast de ASUS VivoTab gelegd waarin de pluspunten van de VivoTab ten opzichte van de iPad getoond worden.

Less talking, more doing

In de reclame zie je iPad's Siri commentaar geven op alles wat de gebruiker wel kan op de VivoTab, maar niet op de iPad. Daaronder vallen bijvoorbeeld zaken als het bewerken van een PowerPoint presentatie. Ook de live tiles en applicaties die naast elkaar draaien (Outlook binnen een video) worden uitgelicht.

Persoonlijk ben ik niet zo heel erg gecharmeerd van deze manier van reclame maken, zeker als je je bedenkt dat Microsoft nog een grote slag te maken heeft met haar Windows 8 producten en Apple al jaren terug rake klappen uitgedeeld heeft met haar iPhone's en iPad's.

Toch is het aan de andere kant voor ons als Microsoft fans goed om te zien dat Microsoft zich koste wat kost in de tech-strijd wil mengen. 1, 2... Fight!

Tags: Reclame, Apple, ASUS VivoTab, iPad, SIRI, iPad vs Surface RT

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus