Rayman Jungle Run vanaf nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Rayman Jungle Run vanaf nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Jeugdheld Rayman heeft sinds zijn eerste PC verschijning vaak zijn opwachting gemaakt. Het mannetje zonder armen en benen maar met gigantisch hoofd en dito kuif was op onder andere PC, PlayStation, Xbox en Wii te zien. Na de iPhone en Windows 8 versies van Rayman Jungle Run is dan nu eindelijk ook een Windows Phone 8 versie uitgebracht door Ubisoft.

Lums verzamelen in 50 levels

In de platformgame Rayman Jungle Run speel je met Rayman of Globox, die automatisch vooruit rennen. Door deze manier van spelen is het aan jou om je te concentreren op de sprongen die platformgames zo leuk maar ook vaak zo lastig en frustrerend maken. Tijdens de 50 levels, verspreid over 5 afwisselende werelden, vind je Lums. Lums zijn kleine, lichtgevende bolletjes, waarvan je er zo veel mogelijk moet verzamelen om de 50 levels zo compleet mogelijk te voltooien.

Rayman Jungle Run - 1

Rayman Jungle Run - 2

Ten opzichte van de Windows 8 versie van Jungle Run verschilt de Windows Phone 8 versie vrijwel niet. Voor €2,99 in onze ogen een must-have als je van games houdt en in het bezit bent van een WP8 device.

Tags: Windows Phone 8, Games, Rayman Jungle Run, Ubisoft

Rayman Jungle Run

Download Rayman Jungle Run via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus