Nokia Lumia 520 blijkt de populairste Windows Phone

Nokia Lumia 520 blijkt de populairste Windows Phone

Je kunt er een hekel aan hebben of ze een warm hart toedragen: online advertentiepartijen. AdDuplex is zo'n partij. Door de vele devices waarop de ads van AdDuplex getoond worden, komen ze een hoop te weten over welke devices het meest gebruikt worden. De meest recente meting leverde nieuwe inzichten: het meest gebruikte en dus populairste Windows Phone device, blijkt de Nokia Lumia 520 te zijn.

Afgelopen maand had de Lumia 520 nog maar 8,4% van de markt in handen, tegenover de leidende Nokia Lumia 920 met 12%. Ten opzichte van mei is deze 8,4% al een behoorlijk steiging, aangezien het aandeel van de 520 toen nog maar op 4,4% stond.

Windows Phone ontwikkelaars, opgelet!

Alan Mendelevich van AdDuplex bracht het nieuws via Twitter naar buiten:

"AdDuplex stats teaser 1 answer: yes, Nokia Lumia 520 is the new WP king worldwide. #wpdev better test on that 512mb emulator ;)" Alan Mendelevich

Mendelevich snijdt hier een belangrijk punt aan: ontwikkelaars. Waar veel ontwikkelaars hun apps testen op de snelste devices, zoals de Lumia 920 en 925, blijkt een device uit het 'goedkopere' segment lijstaanvoerder te zijn. Belangrijk dus om juist voor de minder snelle broeders te testen!

Via: wmpoweruser.com

Tags: Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 520, Statistieken

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus