Nokia 'bevestigt' aantal megapixels in nieuw persbericht over de Nokia EOS

Nokia 'bevestigt' aantal megapixels in nieuw persbericht over de Nokia EOS

In navolging van Nokia's uitnodiging aan diverse media voor de presentatie van de Nokia EOS, heeft Nokia nu een persbericht de deur uit gedaan waarin ze de nadruk leggen op de kwaliteit van de camera in de Nokia EOS. Althans, die conclusie kunnen we trekken als we het persbericht ontleden en naast de bestaande geruchten leggen.

Het persbericht met de titel '41 Million reasons' bevat een uitnodiging om op 11 juli de site conversations.nokia.com in de gaten te houden. De titel lijkt te verwijzen naar de camera die de Nokia EOS gaat bevatten. Al een gehele tijd gaan er geruchten dat het nieuwe paradepaardje van Nokia een 41 megapixels camera met PureView-cameratechnologie gaat krijgen. Dit lijkt dus te worden bevestigd met het persbericht dat Nokia heeft uitgezonden.

We komen langzaam aan steeds meer te weten over de Nokia EOS. Onlangs lekte er al foto's uit van een aluminium versie van de EOS. De telefoon zou daarnaast gaan beschikken over een Xenon-flitser en een 4.7inch 720p scherm. 11 juli weten we in ieder geval meer.

Tags: Nokia EOS

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus