Modern Combat 4 nu te downloaden voor Windows Phone 8

Modern Combat 4 nu te downloaden voor Windows Phone 8

Enkele uren geleden is Modern Combat 4 voor Windows Phone uitgekomen. Modern Combat 4: Zero Hour is de eerste First-Person Shooter voor de Xbox Windows Phone. Voor de gameliefhebbers dus een mooi begin voor hopelijk nog meer van dit soort games.

Het spel kan zowel alleen gespeeld worden als in multiplayer mode. In de multiplayer mode kun je maar liefst met 11 andere gamers samen spelen. Dit kan zowel thuis via een prive netwerk over het Wifi gedaan worden als via het wereld wijde web met andere online gamers.

Modern Combat 4 -1

Requirements Modern Combat 4

Uiteraard heb je wel een wat ' zwaardere' telefoon nodig om dit te spelen. De minimale eisen zijn dat je een Windows Phone 8 device hebt met 1GB aan RAM en nog behoorlijk wat schijfruimte (5GB) vrij om het spel te downloaden en spelen. De download zelf is 1,1GB maar Windows Phone 8 heeft 4 keer die ruimte nodig om de game te kunnen installeren en draaien.

Download Modern Combat 4

Modern Combat 4 kost €6,49. Je kunt eventueel eerst een trial downloaden, zodat je eerst het spel kunt uitproberen. Omdat de game pas net uit is, kan het zijn dat de download nog niet voor iedereen in de store te downloaden is. Probeer het dan handmatig via de browser in de webversie van de Marketplace.

Bron video: WPCentral.com

Je kunt de app downloaden via de onderstaande link.

Tags: Xbox, Modern Combat 4

Modern Combat 4

Download Modern Combat 4 via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus