Microsoft brengt update voor Skype app uit: diverse bugfixes

Microsoft brengt update voor Skype app uit: diverse bugfixes

Populaire chatdienst van Microsoft Skype heeft een nieuwe update gekregen. Het is goed om te zien dat Microsoft haar messenger-dienst goed onderhoudt, reden te meer om dit via WindowsClub.nl te melden. Het gaat in deze versie voornamelijk om bugfixes en performance verbeteringen, die je gebruikservaring met Skype weer een stuk zouden moeten verbeteren.

Freezing problemen op de achtergrond

Uit de reviews in de Windows Store blijkt dat de vorige versie problemen had met het terugkomen van de app uit de achtergrond van je Windows Phone. Zo blijkt onder andere uit deze quote in de Windows Phone Store:

"Started off great, but nw it keeps freezing up. Which leads to nothing but frustration. Need an update!" Shemika - Windows Phone store

Toast meldingen bij gemiste gesprekken

Het is nog even de vraag of deze issues met de nieuw release zijn opgelost, maar laten we daar vanuit gaan. Dat maakt tevens de weg vrij voor de developers van Skype om weer nieuwe features in te gaan bouwen. Zo missen we nog een toast-functie, die meldingen geeft bij gemiste gesprekken in Skype.

Je kunt versie 2.5.0.135 in de Windows Phone Store downloaden, via onderstaande link. Let op: deze versie is volgens WPCentral.com alleen geschikt voor Windows Phone 8, en zou op devices met 512 MB goed moeten functioneren.

Tags: skype

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus