Langverwachte ING Bankieren app voor Windows Phone is beschikbaar

Langverwachte ING Bankieren app voor Windows Phone is beschikbaar

ING klanten met een Windows Phone kunnen eindelijk opgelucht ademhalen: de ING Bankieren app, waarmee mobiel bankieren op je Windows Phone mogelijk is, kun je vanaf vandaag gratis downloaden uit de Windows Phone Store. Mensen met een ING account en bijbehorende pas én met een Mijn ING account, kunnen gebruik gaan maken van de app.

De eerste stapjes met de app vragen je om wat persoonlijke gegevens in te voeren. Zo krijg je via Mijn ING een beveiligingscode toegestuurd, die je in de app dient in te voeren. Na het instellen van een PIN-code kun je aan de slag. De ING Bankieren app biedt een aantal opties:

  • Geld overmaken
  • Betaal- en spaarrekeningen bekijken
  • Saldo checken
  • Transacties bekijken

ING Bankieren - 1 ING Bankieren - 2

Modern UI met eigen feeling

ING Bankieren is geschikt voor zowel Windows Phone 7 als Windows Phone 8. Goede zet van ING, om deze backwards compatibility aan te bieden. De app smoelt lekker en is grotendeels volgens de Modern UI standaard ontworpen en ontwikkeld. Met het inbrengen van haar lettertype, weet ING er toch haar eigen twist en feeling aan te geven. Netjes! Wat wij jammer vinden is dat in het transacties overzicht lastig in 1 oogopslag te zien is of een bedrag bij- of afgeschreven is. Dit had door bijvoorbeeld groene of rode accenten eenvoudig opgelost kunnen worden.

ING Bankieren - 3 ING Bankieren - 4

ING Bankieren app voor Windows 8

Je kunt ING Bankieren onderaan dit artikel downloaden. Overigens is ook de Windows 8 app van ING Bankieren vandaag uitgebracht. Misschien is het uitbrengen van die app minder schokkend, omdat PC gebruikers via een webbrowser al vrij eenvoudig konden internetbankieren. Je kunt de ING Bankieren voor Windows 8 hier downloaden.

Tags: ING, Mobiel Bankieren, ING Bankieren

ING Bankieren

Download ING Bankieren via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus