ING Mobiel Bankieren app gepland voor juni, ook voor Windows 8

ING Mobiel Bankieren app gepland voor juni, ook voor Windows 8

ING is druk bezig met een app voor Windows Phone, waarmee je mobiel kunt bankieren. Vandaag was de eerste gebruikerstest, zoals we jullie onlangs al aankondigden. Twitteraar Jarno Peschier (@peSHIr) laat via Twitter weten dat de Mobiel Bankieren app voor Windows Phone 7 en 8 gepland staat voor juni 2013.

Onlangs werd Jarno Peschier op bijzondere wijze uitgenodigd om bij ING de eerste gebruikerstest van de Mobiel Bankieren app voor Windows Phone mee te maken. Max Mouwen, directeur Internet & Mobiel bij ING, maakte speciaal voor de doorzettende Jarno een videoboodschap:

Ook voor Windows 8

Vanaf juni 2013 kun je dus gaan internetbankieren op je Windows Phone, als je klant van ING bent. Deze release is nieuw, maar wat nog verser van de pers is, is dat ING momenteel ook werkt aan een Windows 8 app. Ook hiermee zul je kunnen gaan internetbankieren. De Windows 8 app van ING zal ook in juni 2013 in de Windows Store komen:

"Er zit niet alleen een #ING Windows Phone app (7 en 8) in de pijplijn, maar ook een voor Windows 8! Geplande release voor beiden: juni 2013." Jarno Peschier (@peSHIr)

ING klanten kunnen binnenkort hun hart ophalen aan de nieuwe apps, voor Windows Phone en Windows 8. Bij deze danken we ook Jarno voor het delen van deze informatie!

Tags: ING, Mobiel Bankieren

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus