Angry Birds krijgt (voorlopig gratis) update voor WP7 en WP8

Angry Birds krijgt (voorlopig gratis) update voor WP7 en WP8

In juni 2011 lanceerde Rovio de eerste versie van Angry Birds voor Windows Phone 7. De Windows Phone app viel niet bij iedereen in de smaak, aangezien deze 105 (!) levels miste ten opzichte van de iOS en Android versies van Angry Birds. In juli volgde nog een update van de app, waarin Episode 5 "Hang 'Em High" werd toegevoegd, maar dat was het eigenlijk wel. In de tussentijd verschenen nog wel de spin-offs Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars en Angry Birds Seasons, maar het origineel had nog steeds te kampen met ontbrekende WP8 support. Vervelendste aan de Angry Birds versies is misschien wel dat iedere versie wel een aantal voetnoten had. Ontbrekende Xbox Live support, geen WP8 ondersteuning... dat soort zaken.

Angry Birds - 1

Nieuwe episodes

Vandaag hebben we echter goed nieuws voor Angry Birds fans: er is een update voor de originele Angry Birds beschikbaar, voor zowel WP7 als WP8! Hiermee lijkt ontwikkelaar Rovio schoon schip te willen maken, want er is eindelijk een fatsoenlijke versie opgeleverd. Met deze nieuwe update heb je op Windows Phone 7 én Windows Phone 8 de beschikking over nieuwe features en de ontbrekende 4 episodes:

  • Episode 6: Mine and Dine
  • Episode 7: Birdday Party
  • Episode 8: Bad Piggies
  • Bonus Episode: Surf and Turf

Xbox Live support is ook ingebouwd in de WP8 versie. De WP7 kent deze ondersteuning helaas niet, maar beschikt verder wel over dezelfde episodes als de WP8 versie. Toch voelt het vreemd aan om 2 versies te hebben voor 2 OS-versies, maar Rovio zal daar ongetwijfeld een goede reden voor hebben.

Angry Birds - 2

Gratis tot en met 15 mei

Leuke bijkomstigheid is dat Angry Birds voor zowel WP7 als WP8 gratis is, tot en met 15 mei. Ongeacht of je het origineel al had of niet: zeker de moeite van het downloaden waard. Met de link hieronder download je de WP8 versie, de WP7 versie van Angry Birds vind je hier.

Tags: Angry Birds, Rovio

Angry Birds (WP8)

Download Angry Birds (WP8) via deze QR-code

Download de app via de Windows Marketplace:
Klik op de onderstaande link.

Download de app

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus