Updates voor Bing News, Maps, Travel, Sport en Finance

Updates voor Bing News, Maps, Travel, Sport en Finance

Je kent ze wel; de standaard apps die op je Windows 8 installatie geinstalleerd zijn: News, Bing Maps, Travel, Sport en Finance. Al deze apps krijgen deze week een update. De News app krijgt een een optie waarmee je je eigen RSS-feeds kunt importeren. Zo kun je bijvoorbeeld de WindowsClub.nl RSS-feed op je startscherm zien. Ideaal! RSS-feeds die aan de Windows 8 specs voldoen, kunnen in Windows 8 al een preview tonen. Niet geoptimaliseerde feeds zullen in een nieuwe browser openen.

Bing Maps met lokale resultaten

Daarnaast krijgt ook de Bing Maps app een update. Hierin zal een verbeterde local search optie ingebouwd zijn. Als je na de update gaat zoeken in Bing Maps, krijg je categorieen zoals hotels, bars, ziekenhuizen en restaurants als lokale zoekresultaten te zien. Daarnaast zijn er opties aanwezig om je locatie op te halen alsook een 'bird's eye view' optie, die we uiteraard al kennen van Bing Maps in de browser.

Financieën beheren

In de Finance app zijn ook wat handige features doorgevoerd. Zo heb je straks een rekenmodule voor hypotheken, een pensioenscalculator en een munteenheid rekentool tot je beschikking. Ook zijn er wat functies om je eigen cashflow te beheren aanwezig. Travel en Sport hebben alleen wat kleine bugfixes gekregen, geen ingrijpende wijzigingen.

Tags: Bing, Bing Maps, Finance, Travel, News, Sport

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus