Startknop keert terug in Windows 8.1, startmenu niet

Startknop keert terug in Windows 8.1, startmenu niet

In een eerder bericht, meldden we jullie al dat er geruchten gingen dat de startknop terugkomt in Windows 8.1. Volgens Microsoft Watcher bij ZDNet en doorgaans goed ingelichte Mary Jo Foley komt de startknop definitief terug.

De startknop keert terug, het startmenu niet. De startknop linksonderin je taakbalk zal niets meer doen dan het startscherm naar de voorgrond brengen. Het lijkt er op dat Microsoft hiermee de verdwaalde gebruikers meer op weg wil helpen om de lijst van apps weer op de voorgrond te krijgen. Iets dat nu "verstopt" zit in de linker onderhoek en onder de startknop op je keyboard.

Een ander klein nieuwtje is dat Mary Jo Foley ook wist te melden dat je met de update van Windows 8 je desktop achtergrond kan gebruiken als achtergrond van je startscherm.

Alternatieven voor startknop met startmenu

Ben je teleurgesteld dat het startmenu nog niet terug gaat komen in Windows 8.1? Kijk dan zeker eens naar Pokki. Pokki is een gratis app welke je het "ouderwetse" gevoel van een startknop met startmenu weer terug kan geven in Windows 8.

Pokki

Tags: Windows 8.1, Windows Blue, Pokki, Startknop

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus