Preview versie van Windows 8.1 nu te downloaden

Preview versie van Windows 8.1 nu te downloaden

Lang verwacht, veel over gehoord en nu eindelijk als preview-versie te downloaden: Windows 8.1. Op Microsoft's jaarlijkse '//build/' conferentie kondigde Redmond's trots aan dat Windows 8.1 nu als preview downloadbaar is. Ook zijn er een aantal handige features van Windows 8.1 onthuld, waarvan we een en ander al langs hebben zien komen.

Belangrijkste wijziging voor veel mensen is de terugkeer van de startknop. Microsoft dacht met Windows 8 een nieuwe insteek te gaan hanteren met het nieuwe startscherm. Na veel kritiek van Windows 8 gebruikers heeft Microsoft toch besloten om de good-old startknop terug te laten keren. De knop opent alleen je startscherm, maar zal voor veel gebruikers een welkome houvast zijn.

Windows 8.1 Startknop

Windows 8.1 Preview downloaden

Je kunt hier de preview versie van Windows 8.1 downloaden. Wijze lessen uit het verleden leren ons overigens dat het slim is om behoedzaam om te gaan met preview- en betaversies omdat deze software nog in ontwikkeling is. Hoe aantrekkelijk het ook is om de nieuwste software te installeren: je wil er niet je stabiele installatie mee om zeep helpen.

LET OP: je kunt Windows 8.1 Preview alleen downloaden en installeren als je 1 van de 13 'base languages' op je device hebt (met dank aan BartW78):

"The base language of your OS (the language chosen during setup) is outside one of the 13 supported languages for Windows 8.1 Preview. Please note that any other language or non-specified version (such as English (United Kingdom) and Portuguese (Portugal)) are not included among the supported languages." Microsoft

Tags: Windows 8.1, Windows Blue, Build 2013

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus