Dell XPS 18 Windows Pro tablet is nu beschikbaar

Dell XPS 18 Windows Pro tablet is nu beschikbaar

De Dell XPS 18 tablet is vanaf nu beschikbaar in de Dell webshop. Momenteel staat de pagina van de XPS 18 nog op 'Coming soon', maar dit zou volgens het Windows Phone Blog van Microsoft snel opgelost moeten zijn. Zoals de naam al zegt, is de Dell XPS 18 een Windows Surface tablet, draaiend op Windows 8 Pro. Met zijn schermgrootte van 18 inch is het een flink jongen, die volgens Dell ook als desktop PC gebruikt kan worden. Uiteraard kun je ook bij Dell terecht voor de juiste hulpmiddelen, zoals een houder zodat de XPS 18 als monitor dient.

Hardware: Intel Core i3, i5 en i7

Qua hardware kun je de Dell XPS 18 bestellen met een Intel Corei3 of Intel Corei5 processor. In de komende weken moet er ook nog een Intel Corei7 model beschikbaar komen. Genoeg power dus om desktop toepassingen te kunnen draaien. Je kunt er tot 8 GB intern geheugen in laten zetten, wat uiteraard in de prijs terug te vinden zal zijn.

Handzaam?

Grote vraag is of een tablet van deze omvang (18 inch) nog handzaam te noemen is. Even het nieuws checken op de bank zal geen probleem zijn, maar als je een Uitzending Gemist sessie van een half uur op de planning hebt staan, kan dat pijn in de armen gaan betekenen.

De Dell XPS 18 is verkrijgbaar vanaf $899, wat zich waarschijnlijk zal vertalen in €899.

Tags: Dell, Dell XPS 18, tablet

Vind ons op Facebook!

Reacties op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus